Referenties

Wij zijn trots op onze referenties en klanten. We brengen jou graag in contact met een van hen. 

Sales Manager, Kooi 24/7 Camera Surveillance Frankrijk

"I have made progress in my customer relations and I already approach meetings with more understanding and serenity. As a bonus, I have even been able to make progress on a personal level, because I feel I know myself better. It was an interesting week for team building and in addition you are very nice people. So, a big thank you!"  

Event Manager Youmeet, dé vergaderlocatie in Utrecht

"Bij mij leefde altijd een lichte negatieve lading omtrent het woord sales. In mijn gedachten ging het dan vaak over cold calling en het verkopen van iets waar die persoon helemaal niet op zit te wachten. SalesRESPECT® heeft mij in laten zien dat deze diepgewortelde overtuiging helemaal niet waar is. En vooral dat sales ook leuk kan zijn en ik deze overtuiging alleen zelf kan ombuigen! Hoe hebben ze dit voor elkaar gekregen!? In het voortraject heeft SalesRESPECT® goed geluisterd naar waar de behoefte qua ontwikkeling van het team ligt, wat onze persoonlijkheden zijn en vanuit een oprechte interesse een programma samengesteld. Met de juiste balans tussen theorie en een praktische invulling heeft SalesRESPECT® ons de tools aangereikt die wij nodig hadden om beter sales te bedrijven, maar vooral op een manier die bij ons past."

Sales Manager VELUX

"Sales is een vak, geen trucje. Dit is een van de redenen waarom wij de samenwerking met SalesRESPECT® zijn aangegaan. Zij namen VELUX vandaag mee in hun inspirerende training gebaseerd op onze mindset. Dit resulteerde in een zeer leerzame dag."

Vice President Sales, Marketing & Business Operations Leibinger Coding and Marking Systems

"Personal ownership and accountability for the result are critical contributors to a successful (sales) life. SalesRESPECT® offered a welcome reminder and refocus during last week’s training. I recommend it to anyone who is serious about self-development and increasing their sales performance."

Event Manager YNNO, hét adviesbureau voor nieuwe manieren van werken

"Echt een fantastische training! Erg leuk en veel geleerd."

Relatiebeheerder Kunstmuseum Den Haag

"Mooi om met ons team samen met jullie te werken aan onze nieuwsgierigheid en zelfreflectie en te ontdekken hoe we met elkaar onze krachten kunnen bundelen. Kijk uit naar de volgende trainingsdag, voor een nieuwe dag vol inspiratie en uitdagingen!"

Vertegenwoordiger Hela 

"Dit is zo anders dan al die andere Sales Trainingen waarin je alleen maar trucjes leert."

Product Owner Zorgdomein

"Deze methode heeft ervoor gezorgd dat wij binnen ons team op een hele andere manier gesprekken voeren dan voorheen. Uit ervaring kan ik zeggen dat deze gesprekken veel leuker zijn en de gesprekspartner zich echt gehoord voelt. Zeker een aanrader voor ieder sales team!" 

Business Unit Manager Vink Kunststoffen

"Wij genieten van de trainingen en vinden het uitdagend. Maar het gaat uiteraard voornamelijk om de leerdoelen. En hier maken we grote stappen vooruit." 

Sales Consultant KPN

"De SalesRESPECT®-methode is zeer goed toepasbaar in veel verschillende verkooprollen."

Adjunct Directeur MKB & Verzekeren Rabobank

"De resultaten die SalesRESPECT® met zijn competentie- en vaardigheidstrainingen in de afgelopen jaren met de medewerkers van de afdeling Bedrijven van Rabobank Rijk van Nijmegen heeft weten te bewerkstelligen zijn uitstekend."